Hotspot: Dingenliefde (winactie gesloten)

Het interieur van Dingenliefde

Het interieur van Dingenliefde

Soms ‘schaam’ je je er wel eens voor dat je in veel grote steden de leukste winkeltjes weet te vinden, en daar ook vaak heen gaat.. En dat je er dan achter komt dat er in je eigen dorp ook zulke leuke winkeltjes zijn, maar dat je daar nog nooit bent geweest. Want als ik kan kiezen tussen winkelen in de grote stad of in eigen dorp… Dan is winkelen in je eigen dorp eigenlijk veel leuker. Natuurlijk is het leuk om af en toe ergens anders naar toe te gaan maar ik krijg toch altijd een beter gevoel als ik wat gekocht heb bij een lokale ondernemer.

Één van die winkeltjes op mijn eigen dorp is Dingenliefde:

IMG_3258

De winkel staat dus in Ouddorp (aan de Hofdijksweg 14) en de eigenaresse Miranda van Koppen verkoopt echt heeeel veel hebbedingetjes! Van kaartjes en kaarsjes met leuke teksten erop, brocante en vintage meubelen tot streekproducten zoals mayonaise met zeewier en zilt zout.

IMG_3256

IMG_3254

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3253

IMG_3255

 

 

 

 

 

 

 

 

Eigenlijk verkoopt Miranda te veel om op te noemen, dus mijn tip is om er gewoon snel even naar toe te gaan om te kijken wat er allemaal te koop is. De openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur (of op afspraak).

Winactie: shopping money bij Dingenliefde! (de winnaar is bekend*)

En als je dan langsgaat bij Dingenliefde, is het natuurlijk leuk als je alvast wat shopping money bij je hebt. Daarom verloten wij nu een cadeaubon van Dingenliefde ter waarde van 15 euro!

*De winnaar van de cadeaubon is Sandra de Vos. Gefeliciteerd Sandra, we nemen via e-mail contact met je op!

IMG_3257

Hoe doe je mee?

  • Like onze Facebookpagina en onze Instagram– en Twitteraccount (als je die hebt) en de Facebookpagina van Dingenliefde
  • Vertel ons onder dit bericht waarom jij deze cadeaubon verdient (en laat je e-mailadres achter)
  • Om extra kans te maken, kun je dit bericht op Facebook/Instagram/Twitter delen (wel aan ‘Iedereen’, anders kunnen wij het niet zien)

We maken de winnaar op zondag 4 oktober bekend.

Ps. Je kunt je bezoek aan deze winkel goed combineren met een bezoekje aan @C, een leuke winkel waar we al eerder een blog over schreven. Deze twee winkels zitten namelijk in dezelfde straat! HANDIG!

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *