Mutsen en kitesurfen (winactie is gesloten)

Mutsen van Sea is Snow

Mutsen van Sea is Snow

Don’t call it just a dream. Call it a plan. Een plan. Dat is wat Annelous Lammerts en Isabelle Schipper hebben gemaakt om ervoor te zorgen dat hun droom uitkomt. Iedereen heeft zo zijn eigen dromen maar Annelous en Isabelle delen een grote droom: als professionele kitesurfers de top bereiken en concurreren met de beste kite chicks van de wereld!

Annelous en Isabelle

Annelous en Isabelle

Wat hebben mutsen en kitesurfen met elkaar te maken?

Wanneer je als professioneel kitesurfer de top wilt bereiken moet je, onder andere, aan alle wedstrijden meedoen. En die wedstrijden worden ‘helaas’ niet toevallig allemaal in Ouddorp gehouden. Nee, die vinden plaats in alle uithoeken van de wereld. De wereldkampioenschappen kitesurfen hebben tien stops over de hele wereld. En met locaties zoals Panama, Brazilië en China liggen de reiskosten natuurlijk ontzettend hoog. En voordat je aan die wedstrijden kunt meedoen, moet er getraind worden. De reiskosten naar ‘winderige’ locaties komen er dus ook nog eens bij. Je denkt misschien, daar heb je toch sponsors voor? Ja, die zijn er wel. Annelous en Isabelle worden bijvoorbeeld allebei gesponsord door Natural High en Annelous wordt ook nog gesponsord door Brunotti. Maar de opbrengst daarvan is niet genoeg om de kosten te dekken. En omdat kitesurfen geen olympische sport is, is het best lastig om sponsors en dus financiële steun te vinden.

Buy one beanie

Support two girls

Fulfill one dream

Dan komen we nu bij de mutsen terecht. De slogan hierboven verklapt het al een beetje. Om de kostbare reizen en kite-materialen toch te kunnen financieren, zijn Annelous en Isabelle samen met Yorrick en Katja (broer en zus van Isabelle) een bedrijf gestart: Sea is Snow. Met z’n vieren vormen ze een creatief, gemotiveerd en gepassioneerd team. De naam Sea is Snow (of: SiS) was trouwens snel bedacht, ze houden namelijk alle vier van boardsporten en de levensstijl die daarbij hoort. In de zomer genieten van de zee, en in de winter van de sneeuw.

Isabelle | Annelous | Yorrik | Katja

Isabelle | Annelous | Yorrik | Katja

Als het team niet bezig is met hun favoriete sport dan zijn ze zelf (soms met hulp van familie en vrienden) mutsen aan het maken. En dat zijn niet zomaar houtje touwtje mutsen. Nee, handgemaakte mutsen van pure merino wol gevoerd met fleece!

1390619_907347836000621_2155657827010875349_n

Judith, Ellen en ik zijn heel enthousiast over SiS en hun mutsen. SiS verkoopt trouwens niet alleen mutsen maar ook hoofdbanden. En er komen binnenkort ook mutsen voor de kleintjes. De mutsen en hoofdbanden zijn online te koop en in de surfshop van Beachclub Natural High op de Brouwersdam.

En nu komt het allermooiste: wij mogen een muts en een hoofdband van SiS weggeven! Lees snel verder hoe je deze kunt winnen.

Winactie: Win een muts óf een hoofdband!

De muts en hoofdband die we weggeven

De muts en hoofdband die we weg mogen geven

Heb jij nog een leuke gekleurde muts nodig om de komende koude dagen door te komen? Of past die bordeaux rode hoofdband precies bij je jas? Volg dan de onderstaande stappen en win de muts (t.w.v. €34,95) óf de hoofdband (t.w.v. €24,95) van SiS!

Wat moet je doen om de muts óf de hoofdband te winnen?

 1. Laat ons onder dit artikel weten of jij de muts óf de hoofdband zou willen winnen.
 2. Like onze Facebook– en Instagrampagina* en de Facebook– en Instagrampagina* van SiS (*als je Instagram hebt).
 3. Om extra kans te maken op de muts óf hoofdband, kun je het bericht op Facebook (en/of Instagram) delen.

We hebben via een loting twee gelukkige winnaars gekozen. Charlotte Verbeek heeft de muts gewonnen en Greet van den Braak de hoofdband!?  Gefeliciteerd meiden, we nemen via mail contact met jullie op!

24 Comments

 • Marleen Matze-Kievit zegt:

  wat een leuke actie weer zeg!
  Wel lastig kiezen, ik ga voor de hoofdband :)

 • Thirza zegt:

  Oehh die bordeaux rode muts is super gaaf! Daar zou ik graag mee willen pronken in Oostenrijk over enkele weken (en niet alleen in Oostenrijk)

 • Sharon zegt:

  Wauwie hoe gaaf zijn deze mutsen! Ik zou onwijs graag een muts winnen. Gewoon omdat ze ontzettend gaaf zijn en ik er zeker wel eentje kan gebruiken aangezien ik altijd buiten ben.
  #fingerscrossed

 • Marjan Ijtsma zegt:

  O, leuke actie.. Ik ga zeker voor een muts, lekker warm… ? ?

 • Annelies van den hoek zegt:

  Super leuke haarband zeg. Maar ook een heel leuk initiatief!

 • Patricia / GirlinBalance zegt:

  Hi meiden, wat hebben jullie een gave site met super leuke en enthousiaste artikelen! Keep up the good work ? En wat is SiS toch ook gaaf! Bedankt dat ik zo met ze in aanraking gekomen ben?? al super lang op zoek naar gave en unieke wintermutsen en nu dus gevonden dankzij jullie? Mocht ik kans maken dan zou ik heel graag een muts willen willen voor de kou die nog komt ☃❄️

 • Julia zegt:

  Goed initiatief, en wat leuk dat er zoveel animo voor is. Aangezien ik, gelukkig goed, hersteld ben van een voorhoofdsholteontsteking, zou ik de hoofdband goed kunnen gebruiken! ?
  Fijne winter gewenst! ?☀️

 • Jolanda zegt:

  Leuk artikel weer meiden! Ik ga weer eens mee doen met de winactie ? #eenmutsieplease

 • Elise zegt:

  Super leuke actie girls.. Zo’n leuke muts zou geweldig zijn❤️?

 • Charlotte zegt:

  Oh tegek zo’n haarband! Mooi tegen de koude oortjes :)

 • Manon zegt:

  Oooh de bordeaux rode haarband ?! Bij m’n nieuwe wintersportoutfit en natuurlijk als we straks weer terug zijn in Nederland dan kan ik die goed gebruiken om weer te wennen aan het koude winterweer!

 • Laura Dirks zegt:

  Waaa wat gaaf! ♡ De bordeaux rode hoofdband is echt heel leuk! Lekkere warme oren als het koud is en het ziet er ook nog eens heel leuk uit! :)

 • Sally zegt:

  Ik ga voor de muts!!

 • Paola zegt:

  Erg leuke winactie weer en ze staan jullie goed !! ?
  Ik zou heel graag de bordeauxrode muts willen winnen, kan ik ‘m gelijk op doen als het volgende week koud gaat worden! ☃

 • Anouk zegt:

  You had me at ”pure merino wol gevoerd met fleece!”
  En ondanks dat ik fleece niet direct associeer met iets stijlvols, vind ik deze mutsen echt waanzinnig.
  Vooral de bordeaux kleur zou ik graag willen opzetten!

 • Mirjam zegt:

  Oh ik volg de meiden al een tijdje en iedere keer denk ik, die witte muts…, zal ik deze nu winnen?

 • Kimberlee zegt:

  Super leuke actie! Ik zou een muts wel kunnen gebruiken met de sneeuw die toch komt in Oostenrijk ❄️?

 • Charlotte zegt:

  Wauw wat een super leuke actie weer. Ik zou dr muts wel heeel graag willen winnen ?

 • Cornalijn zegt:

  Oeeeeh, de hoofdband! ? Maar die mutsen staan jullie super!

 • Paula zegt:

  Wat een tof plan! Ik ga voor de haardband, met een lekkere knot op mn kop. Happy new year!

 • Mirian zegt:

  Wauw die muts, die zou ik heel graag willen winnen ?.

 • Greet zegt:

  Oh yeah!!! Zo’n haarband kan ik na een maandje surfen in de tropen wel gebruiken.. In januari start de winter echt namelijk ☺️ Leuke actie… Ik start nu met duimen, fingers crossed

 • Riekie Bos zegt:

  ik loot graag mee voor zo’n toffe stoere muts!
  Lekker warm ook, laat de kou maar komen.
  Ik like Seashells ’n Kettlebells en Sea is Snow allebei op facebook en heb de winactie daar ook gedeeld.
  duim duim duim en groetjes van Riekie

 • Ilona de Jong zegt:

  Wauw, wat een heerlijk stuk om te lezen en wat een te vette spulletjes! Ben nu in Kuwait voor mijn werk, dus hier niet nodig, maar vlieg vannacht weer naar huis en wat zou zo een heerlijk warme muts te gek zijn, voor de echte kou naar Nederland komt :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *