Over SSKB

Judith, Rianne en Ellen

Judith, Rianne en Ellen

Seashells ‘n Kettlebells is een blog van drie meiden die op Goeree-Overflakkee wonen:
Rianne van der Valk, Judith Roetman en Ellen Keuvelaar.
Wij willen alle meiden en vrouwen in Nederland inspireren op het gebied van sport, (gezond) eten, yoga en lifestyle. Dit doen we door jullie ook een kijkje te laten nemen in ons leven op het leuke eiland Flakkee! We delen gezonde (maar soms ook minder gezonde) receptjes, workouts en yoga-oefeningen, hotspots en evenementen op en rondom Flakkee, handige tips, enz.

Misschien ben je benieuwd hoe we de naam Seashells ’n Kettlebells* hebben bedacht. Het woord ‘Seashells’ (schelpen in het Engels) is een knipoog naar ons eiland, waar we vaak bij het water/op het strand te vinden zijn. ‘Kettlebells’ zijn gewichten die je in de sportschool gebruikt en dat is dus een verwijzing naar de sportieve kant van onze blog!

*We wilden onze blog eerst ‘Fit Island Girls’ noemen. Maar omdat die naam de suggestie kan wekken dat het alleen om gezondheid en om ons gaat, hebben we er een andere naam van gemaakt. Het gaat tenslotte niet alleen om ons, maar ook om jou! Samen met jou willen we wél een ‘Fit Island Girl’-community opzetten, waarin we zoveel mogelijk meiden en vrouwen kunnen bereiken zodat we elkaar inspireren en motiveren in een leuk en gezond leven! 

Seashells 'n Kettlebells

Seashells ’n Kettlebells

Foto’s door Natasja de Leeuw Photography


Heb je nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier!