Win een Boho-Tiffin (winactie is gesloten)

De Boho-Tiffin Pavone

De Boho-Tiffin ‘Pavone’

Een tijdje geleden schreef Rianne een review over de Boho-Tiffin. Een Boho-Tiffin is een hippe lunchbox en een hele goede vervanger van het ouderwetse Tupperware bakje of de oer-Hollandse broodtrommel. En daar mogen wij er nu eentje van weggeven!

Rianne en Ellen gebruiken de Boho-Tiffin vaak om hun lunch of leftovers in mee te nemen naar hun werk. Je steelt er gelijk de show mee want wees eerlijk; ze zien er super leuk uit!

Boho Tiffin met pasta en fruit

Boho-Tiffin met Aztec print (van Rianne)

Boho-Tiffin met kleurrijke panterprint

Boho-Tiffin met kleurrijke panterprint (van Ellen)

Winactie met Boho-Tiffin

De Boho-Tiffin is er in acht leuke prints, maar wij vinden op dit moment de nieuwe Pavone-print (met pauwveren), het allerleukst. En daarom geven we deze weg! Je krijgt er ook een netbag en een hanger bij (de hanger is ook heel leuk als sleutelhanger). De kleur hiervan mag je zelf uitzoeken.

Boho-Tiffin Pavone

Boho-Tiffin Pavone

Wat moet je doen om de Boho-Tiffin te winnen?

1. Laat ons onder dit artikel weten waarom jij deze Boho-Tiffin ter waarde van 39,95 euro wilt winnen.

2. Like onze onze Facebookpagina (en Instagrampagina, als je die hebt) en de Facebookpagina van Boho-Tiffin.

3. Om extra kans te maken op de Boho-Tiffin, kun je het bericht op Facebook en/of Instagram delen.

De winnaar van de Boho-Tiffin Pavone is… Patty ter Harmsel!? Gefeliciteerd Patty, we nemen via mail contact met je op! 

Niet gewonnen? Niet getreurd, want er komt zeeer binnenkort weer een nieuwe leuke winactie aan!

Meer over Boho-Tiffin

Chantal, de bedenker van de Boho-Tiffin, houdt van gezond eten. Maar steeds als ze haar gezonde eten mee wilde nemen naar haar werk, moest dat in zo’n inspiratieloos plastic bakje. Dat moest anders vond ze. En zo ontwierp ze de Boho-Tiffin. Ze is geïnspireerd door een Tiffin (ofwel Dabba of Rentang), die al eeuwenlang onderdeel van de Indiase eetcultuur is. De stapelbakjes worden traditioneel gebruikt voor het vers houden en transporteren van verse huisgemaakte Indiase gerechten. De Boho-Tiffin is een super leuke variatie op de traditionele stapelbakjes.

De drie bakjes hebben drie verschillende hoogtes (de onderste is het hoogst). De totale hoogte van de Boho-Tiffin is 14,5 cm en hij heeft een doorsnede van 12,5 cm. Hij is gemaakt van RVS waardoor er geen nare luchtjes in achterblijven en het RVS verkleurt niet. Hij is ook erg makkelijk af te wassen.

48 Comments

 • Hilde zegt:

  Ik zou graag een Boho tiffin willen winnen omdat het mij een ideale oplossing lijkt voor al mijn verdwaalde Tuperware bakjes.. En ik denk dat mijn collega’s er ook blij mee zullen zijn.. Lees: geen verdwaalde bakjes met af en toe nog verdwaalde maaltijden……

  • Esther Vermeulen zegt:

   Ik zou m heeeeeel graag willen winnen omdat ik veel verschillende diensten (ochtend/avond/nacht) werk en altijd op pad ben met een tas vol plastic bakjes… Daarnaast heb ik zoveel collega’s dat ik goeie reclame kan maken met deze super handige en hippe Boho-tiffin! ☺ ik ga duimen!!

 • Sharon zegt:

  Ik zou deze lunchbox graag winnen omdat ik altijd erg veel healthy food meeneem naar mijn werk, ik werk namelijk onregelmatig, dus ook nachtdiensten, en daarin moet je gezond eten om healthy te blijven! Ik heb nu een tas vol met bakjes, maar het zou natuurlijk leuker staan om het hierin mee te nemen!

 • Christine van Haaften zegt:

  Ik zou heeeel graag de Boho tiffin willen winnen omdat ik graag mijn eigen gemaakte eten, waaronder ook vaak recepten van seashellsnkettlebells, mee neem (overal naartoe) en mee geef aan mijn mannetje, helaas vergeet hij nog wel eens plastic bakjes mee terug te nemen dus grijp ik weleens mis. Als ik zo’n mooie boho tiffin heb dan heb ik dat probleem nooit meer. En ik denk dat het eten nog veel lekkerder smaakt als je het uit zo’n mooie boho tiffin eet!

 • Kate Lodewijk zegt:

  Ik zou graag willen winnen omdat; ik altijd loop te hanessen met plastic zakjes. Niet goed voor het milieu en totaal niet handig. Denk aan lekke zakjes e.d.

 • Joyce van der Meijden zegt:

  Dit is de ultieme lunchbox voor mij! En zo steel ik ook nog de show bij m’n collega’s! Vind deze “pauw veren print” ook de leukste! ?☀️

 • Renee zegt:

  Omdat mijn instagram food foto’s dan nog mooier uit komen! Wauw!

 • De Boho Tiffin staat al zolang op mijn verlanglijst! Nog leuker zou het zijn als ik hem zou winnen! En elke dag met nog meer plezier kunnen genieten van mijn tussendoortjes en lunch! ?

 • Rebecca zegt:

  Super handig voor de verschillende diensten die ik werk en daarnaast nog eens hartstikke hip! Beter dan dat suffe brooddoosje van de action ?!

 • Janine zegt:

  Wauw, dit is het eerste wat ik dacht toen ik deze actie voorbij zag komen. Deze moet ik winnen!!

  Omdat? Ik helemaal gek word van alle verschillende Tupperware bakjes die mee moeten op een werkdag. Om maar niet te spreken over lekkende bakjes, al je eten voor heel de dag door elkaar of het zoekraken van de deksels.

  Ik duim daarom extra om deze mooie boho tiffin te winnen, wat een prachtige manier om mijn healthy preps in mee te nemen ?

 • Charlotte zegt:

  Waarom? Gewoon omdat de boho tiffin de leukste, mooiste en charmantste broodtrommel is waar je pas echt mee kunt pronken. Als je er ook nog eens gezonde in doet ben je uiteindelijk net zo mooi als de trommel of misschien nog wel mooier. Als ik hem win zal hij niet voor mij zijn maar voor mijn lieve moeder zodat zij er mee kan ‘peacocken’ Boho tiffin maakt het leven leuker, gezelliger en bovendien gezonder :) Fingers crossed!

 • Priscilla zegt:

  Omdat dit zóó handig zou zijn in mijn werk als ambulant werker!

 • Debby Lagendijk zegt:

  ?? I like it!! Waarom ik deze wil winnen? Wie wilt dit nou niet winnen. Ik ga heeeel hard duimen ?

 • Hanneke zegt:

  Super leuk, handig en hip! Scheelt een hoop gedoe met met alle bakjes en zakjes die ik nu steeds meeneem naar mijn werk. Dus ja; ik wil ‘m graag winnen!

 • ali de groot zegt:

  mijn kleindochter zou het dolgraag willen winnen, daarom doe ik stiekem een oproep voor haar!!! dat zou een geweldige verrassing voor haar zijn,,,,

 • ali de groot zegt:

  bovenstaande kleindochter werkt in de gezondheids zorg, het zou een super kadootje voor haar zijn, oma de groot

 • Tamara zegt:

  Deze is zo leuk! Nu neem ik allemaal verschillende bakjes mee naar mijn werk en mijn collega’s moeten altijd om mij en mijn bakjes lachen. Als ik deze boho tiffin meeneem ziet het er superleuk uit en wordt ik nog blijer van mijn eten :)

 • Katja zegt:

  Ja ja ja jaaaaaaaaaa! Love de Boho Leopard ?
  Waarom ik wil winnen lijkt me logisch…kijk hoe ze eruit zien! Ik hou van gevarieerd eten en verschillende de verschillende delen lenen zich hier perfect voor!

  Healthy Kisses!

 • Ilona zegt:

  Ik wil heel graag de Boho Tiffin winnen omdat het heel aantrekkelijk is om mijn eten in mee te nemen. Ik geloof namelijk dat de voorpret van je maaltijd hierin stoppen ervoor zorgt dat je met nog veel meer zin aan je maaltijd gaat beginnen. En mocht ik de Boho Tiffin een dag niet nodig hebben dan staat hij ook eigenlijk best leuk op mijn aanrecht denk ik!

 • Ingrid zegt:

  Love this!! Zo’n boho tiffin lijkt me echt heel praktisch, ideaal voor mee naar het werk of een dagje weg! ‘Ze’ staat al even op mijn wishlist :)

 • Maritha zegt:

  Deze zou ik heeeeeel graag willen winnen!! Misschien stimuleert het me om meer gezonde dingen mee te nemen naar mijn werk. ?

 • Josee Wegman zegt:

  Ik zou heel graag winnen omdat ik nu veel verschillende bakjes heb om mee te nemen en dit erg onpraktisch is. Met de boho-tiffin heb ik alles in 1 bij me :)

 • Ik ben al zolang fan vd boho boxjes.. Ik hoop dat ik zo n beauty op mijn tafel kan zetten met de feest dagen en meenemen naar het werk.. Helemaal hip en trendy ????

 • Karolien zegt:

  Wat een super mooie lunchbox! Ik doe graag mee.
  FB en instagram gedeeld.

 • Milou zegt:

  Jaaaaaa. ?? graag zou ik deze willen winnen om bij m’n nieuwe baan dit mee kan nemen met allerlei lekkere gezonde snackjes.

 • Ik zou heel graag willen zodat ik gezonder kan eten en makkelijker mee te nemen naar werk en school!! Gezonder door het leven met de boho-fiffin!! Ik zou der dolblij mee zijn!!

 • Els zegt:

  Wie wil nu niet met zo,n prachtige functionele fashion lunchbox naar het werk, geweldig wat een beauty en dan heerlijk vullen en in stijl genieten van je lunch ?

 • Linda zegt:

  De Pavone. …ik vind em geweldig! Staat al een tijdje op m’n verlanglijst om hip en trendy voor de dag te komen op m’n trainingsdagen. …nu heb ik altijd healthyfood in allerlei bakjes en zakjes en dan in tasjes bij me. Dit staat toch veeeeeeel mooier!

 • Erica zegt:

  Wow super gaaf deze tifin.
  Een nieuw jaar nieuwe eet gewoontes nieuwe lunchbox.
  Dit zou mij zeker helpen een gezonde goede start te maken met het veranderen van mijn eet gewoontes (leven).
  Het zou mij zeker een duw in de goede richting geven.

 • Susan Jansen zegt:

  Helemaal TOP lijkt het me om mijn healthy lunch maar ook tussendoortjes en ontbijt voortaan in deze Boho-Tiffin te kunnen doen. Ook erg leuk voor mooie Instagram foto’s! Ik leef nu al toe naar het voorjaar…heerlijk picknicken. En waar doe ik mijn picknick in…..? Juist! Nu heel hard duimen en op social media delen. Liefs Susan

 • Chantal zegt:

  Die wil ik wel winnen!! 6 weken geleden de stap gezet naar een gezonde leefstijl ben nog erg zoekende maar ben op de goede weg.. Deze lunchbox zal heel erg van pas komen zodat ik al die plastic bakjes niet meer mee hoef te nemen!

 • Manon waltmans zegt:

  Deze mooie boho tiffin zal er voor gaan zorgen dat ik zo trots als een pauw zal genieten van mijn verschillende maaltijden. Ik werk in de zorg en ben altijd in gevecht met verschillende tupperware bakjes en boterhamzakjes. Deze mooie tiffin zal er voor zorgen dat ik nog meer een keukenprinses zal worden en dat ik nog meer nieuwe gezonde recepten uit kan delen aan mijn collega’s

 • Grete Karina zegt:

  Ik maak graag kans op zo’n hippe lunchbox en zou zo trots als een pauw zijn als ik won!
  Heel handig om de lunch in 3 verschillende trommeltjes mee te kunnen nemen naar mijn werk.
  Ik like beide FB-pagina’s en heb de actie ook gedeeld.
  Nu maar duimen….
  Groeten, Grete Karina

 • Eva zegt:

  Oh yes please! Wat een gave site!! Ik blijf lekker rondneuzen :)
  Nu voor de toffe boho tiffin:
  nooit meer met mijn uberhippe *ahum* lidltas vol irritante bakjes naar school en werk. Mensen vinden mij nu dan ook erg irritant in de overvolle trein. Dus help mij aan mijn nieuwe favo item zodat ik alle fijne healthy gerechten mee kan nemen en anderen kan inspireren. ?

 • joyce pots zegt:

  De bohotiffin staat bij mij echt super hoog op mijn wishlist
  het is een item wat nu nog in mijn collectie mist
  Een mooi item dat prachtig zal staan onder mijn kerstboom
  dat is voor mij echt een droom
  ik vind alle prints van de tiffins echt super prachtig
  maar 1 steekt er boven uit! die is echt super schattig
  de pauwen print oftewel de pavone
  dat is de tiffin van mijn dromen
  De tiffin kan overal mee naar toe en dat zal ik dan ook zeker doen
  gevuld met yoghurt, baksels van mijzelf misscchien zelfs een stoute lekkere chocoladezoen
  ik wil mijzelf natuurlijk ook verwennen
  en ik sport genoeg dus die kcal zal ik er vast wel weer afrennen
  de tiffin kan zelfs met me mee naar de sportschool voor de gezonde snack na de tijd
  en dan weet ik zeker daarvan krijg je helemaal geen spijt
  dat prachtexemplaar wat dan in mijn kluisje mij staat op te wachten
  zal mij vast wel iets brengen als toverkrachten
  ik denk dat ik dan nog sneller en sterker zal zijn
  en het gevoel dat ik alles aan kan dat is echt super fijn
  het gaat dus verder dan alleen eten
  ik zou zelfs met de tiffin daten!
  samen met mijn vriend en onze hond het bos in gaan
  een kleedje uitleggen ik zie daar zeker een mooie tiffin staan
  lekker wat hapjes en meegenomen drankjes dan oppeuzelen
  en er samen extra lang van genieten dus ook een beetje treuzelen
  ik zie het allemaal al voor me en dat dan dankzij deze leuke blog
  dat zou toch helemaal geweldig zijn toch!
  ik duim en hoop het maar alstegraag
  vandaar dat ik met dit gedicht een kansje waag <3

 • Ilona zegt:

  Dit is helemaal super! super mooi, super hip en super handig.
  Vanaf 4 januari ga ik met mijn Personal Body Plan starten☺️ Super veel zin in en dit item gaat mij zeker helpen om de beste versie van mezelf te creëeren.
  Duimen maar!

 • Inge Brunnekreef zegt:

  Zo wordt lunchen op het werk een echt feestje. Geen saaie boterhammen maar fruit, groente en lekkere nootjes. Ik zou er zo blij mee zijn

 • Patty zegt:

  Wow. OK, dat was de start 😉
  Hi Ellen :-)! Wat een gave winactie!! Hierbij mijn motivatie, ik gooi het over de creatieve boeg 😉

  De Boho Tiffin is te gek, helemaal wauw!
  Zeker die nieuwe print, letterlijk en figuurlijk trots als een pauw!
  De Boho Tiffin staat hoog op mijn verlanglijst,
  en hij is heel erg vereist!
  Lieve Seashellsnkkettlebells, waaorm ik deze graag zou willen winnen?
  Nou, het is een hele wastlijst, waar zal ik eens beginnen.
  Ik ben als eerste altijd heel actief in de sportschool,
  en ik heb heel wat sterke vrouwen als idool.
  Ik wil wel graag dicht bij mijzelf blijven staan,
  En met de Boho-Tiffin is dit zo gedaan.
  Wat ik hiermee bedoel?
  Dat ik wil genieten een heleboel!
  Dus gezondheid vind ik heel erg belangrijk, maar ik maak het niet te gek.
  Aan lekker eten dus geen gebrek.
  Ik zou deze Boho-Tiffin dus niet alleen met superfoods vullen,
  Maar heel eerlijk, ook gewoon met brownies, niet zo lullen.
  Want genieten is iets wat je moet blijven doen in je leven,
  want het vliegt voorbij, dat is een gegeven.
  Ik zou wel een gat in de lucht springen, want ; geen losspringende bakjes in mijn tas,
  ja dat is al een aantal keer gebeurd en dus moest alles in de was.
  Dan ben ik niet zo blij als ik op de sportschool ben,
  want ik wil na de training meteen wat eten, dat weet iedereen die ik ken.
  Dus als je dan erachter komt dat niet alleen je eten verpest is maar ook je kleren,
  Nou… die bakjes kregen de wind van voren, maar ze willen het nog steeds niet leren.
  Bovendien ben ik ook nog eens alles kwijt,
  en dat kost toch veel tijd.
  Dan weer een deksel, dan weer een bak.
  Dus deze Boho-Tiffin zou zorgen voor heel wat gemak.
  Ik zou er allerlei lekkernijen in vervoeren,
  zodat ik mijn lekkere trek de mond kan snoeren.
  Uiteraard ook de nodige gezonde dingen voor bij het sporten en fit zijn,
  want ook gezond eten is vaak best een festijn.
  Noten, kwark, eigengemaakte granola en gebak,
  ik vervoer alles met deze beauty met gemak.
  Toch maar niet meteen te veel op de feiten vooruitlopen,
  En voor nu gewoon blijven hopen.
  Want ik weet niet wat ik zou doen,
  ik kan niet meer hopen voor de Tiffin in mijn schoen.
  de kerstman kan nog wel langskomen,
  om iets onder de kerstboom te plaatsen om van te dromen!
  heerlijk mezelf verwennen met goed eten,
  Ja, de kerstman moet het weten.
  Die eet ook graag zijn buikje rond en vol,
  die maakt het iets te dol.
  Aan goede voornemens doe ik niet,
  Maar ik hoop op een mooi 2016 in het verschiet.
  Waarin ik veel sportieve dromen waar kan maken,
  zonder met een blessure om te staken.
  De Boho-Tiffin biljft een mooi ding om te krijgen,
  en helemaal zo voor je eigen.
  Om voor je eigen eten te kunnen zorgen en ook voor mijn schat,
  want samen een dagje uit is soms ook wel wat.
  Dan kunnen we romantisch samen wat oppeuzelen,
  Zonder te treuzelen!
  En de Boho-Tiffin gaat dan zo weer mee naar huis,
  voor de volgende vulling, misschien iets van het fornuis.
  Inspiratie is er genoeg,
  dus ik gooi het mooi over die boeg.
  De Boho-Tiffin is als laatste ook nog eens fotoproof,
  dus aan foto’s straks genoeg.
  Om mee te pronken op social media zoals instagram,
  En dat betekent geen saaie boterham!
  Maar mooie kleurtjes en lekkere variatie,
  Dat zorgt voor heerlijke creatie.
  Leftovers zijn straks gewoon helemaal hip,
  En daar hou ik van, want van afval word ik sip.
  Dus beter voor milieu, buik en uitzicht.
  En daarmee is dit het einde van het gedicht.
  Nu duimen tot vrijdag de 11e, echt waar.
  Hopelijk maken jullie mijn Boho-Tiffin droom klaar!

 • Anita H. zegt:

  Ik heb niet eens een lunchbox om mee te nemen naar mijn werk. En zelf als dat zo was, zou ik ‘m graag vervangen. Een leuke zoals deze heb ik niet eerder gezien. Ik ga voor de panterprint.

 • Esther Kengen zegt:

  Whoehoeeee al een aantal weken stad en land afgestruind om een handige en unieke lunchbox te vinden zonder resultaat en dan komt ie gewoon even op Facebook voorbij zetten! 😀 super toffe lunchbox, ik houd van anders dan andere dus zou deze graag willen winnen XXX

 • Elise zegt:

  Wauw! Dit wil ik heel erg graag winnen.. Ik sleep nu verschillende bakjes mee naar mijn werk met salade, fruit en andere gezonde dingen. Heel onhandig! Dus deze super schattige Boho tiffin zou echt een uitkomst zijn! ?

 • Antoinette zegt:

  De Boho-Tiffin zou ik graag willen winnen om de dag goed te kunnen beginnen. Dan kan ik gezond eten meenemen naar mijn werk in een sierlijk mooi ontwerp wat anders is dan anders maar even sterk.

 • Esther zegt:

  Ik zou deze heel graag willen winnen voor m’n budje Mandy Groeneveld. Omdat ik weet dat ze deze leuk vind, zij deze verdiend om meerdere redenen en omdat haar met liefde gemaakte en gezonde eten hier leuk in bewaard zou kunnen worden.

 • Valerie zegt:

  ‘ k ben niet zo goed in sterke verhalen ‘ maarrr ik heb een vriendinnetje die zou dit heel goed kunne gebruiken. haar auto ligt altijd vol met plastic bakjes en zakjes. dit is veel handiger he Mandy Groeneveld als ik deze pauweveren opberg doos mag winnen krijg jij deze van mij ???

 • Colinda zegt:

  Zou hem heeeeeeel graag willen winnen en aan mijn allerliefste collega willen geven. Ze komt nu altijd met plastic bakjes naar het werk, maar deze zou veel leuker staan op het bureau. Ze verdient dit, omdat ze een top collega en vriendin is. Ze staat altijd voor anderen klaar!

 • joyce pots zegt:

  morgen is de dag
  de dag dat je iemand iets leuks bezorgd een lach!
  een lach omdat ze voortaan op haar werk, sportschool in het bos wat je ook maar wilt bedenken
  haar eten mee kan nemen in een te gekke tiffin omdat jullie die persoon het schenken!
  ik weet ik heb al meegedaan
  maar ik geef er graag mijn eigen draai aan
  een leuk gedicht misschien helpt het deze keer
  naja ik het het geprobeerd dus ik probeer het gewoon weer
  ik ga flink mijn mijn druimen draaien
  en ga als ik win zeker flink met mijn armen zwaaien

 • Maaike van Dijke zegt:

  Ik zou deze te gekke Boho-tiffin heel graag willen winnen omdat het design en de print tiptop is (en ik een liefde heb voor alles wat Boho is ?) dan is het ook nog eens beter voor het milieu lees: plastic zakjes kunnen echt niet meer!! En gezien ik mn rechterpols gebroken heb en de komende weken in het gips zit is het ook nog eens makkelijk voor mn ‘Man’telzorger om hier mijn maaltijden in klaar te zetten ? dus onder t motto wie niet waagt wie niet…..ben benieuwd!!

 • Patty zegt:

  Wow, wat een leuk nieuws Seashellsnkettlebells, heel erg bedankt kan niet wachten om te pronken met de Pavone van Boho-Tiffin, nogmaals alvast heel erg bedankt en een goed weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *